Μετά την παταγώδη αποτυχία και της υποτιθέμενα αριστερής κυβέρνησης, είναι άξιο θαυμασμού και δέους το πώς μπορεί να υφίσταται ακόμη σημαντική μερίδα του κόσμου που να κινείται με τη λογική οτι μέσα από τις υπάρχουσες ξεπεσμένες πολιτικές δομές μπορεί να προέλθει κάποια θετική αλλαγή.
Εξίσου άξιο προβληματισμού αποτελεί το γεγονός πως ορισμένοι μιλούν λες και η πολιτική ιστορία ξεκινά το Γενάρη του 2015. Και σα να μην έφτανε αυτό, αλλά εγκωμιάζουν τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως ακολουθούσαν τις κατάλληλες πολιτικές και ήρθε η αριστερά να καταστρέψει τη χώρα. Και βλέπει κανείς ξεκάθαρα οτι οι σχετικές τοποθετήσεις δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα χαμηλού μορφωτικού ή νοητικού επιπέδου, αλλά είναι ενίοτε απόρροια συνδυασμού και άλλων παραγόντων όπως η συνολικότερη παιδεία και το χαρακτηρολογικό υπόβαθρο.
Εντέλει φάνηκε οτι η αριστερά ήταν ένα μασκαρεμένο κατασκεύασμα που χρησιμοποιήθηκε προς συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής σε όλους τελικά τους τομείς, παραμύθιαζοντας ένα λαό που διψούσε για κοινωνική βελτίωση.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s